Τρόποι Πληρωμής

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αποδέχεται τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1) Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Η πληρωμή θα χρεωθεί και θα ληφθεί από τον λογαριασμό του χρήστη μόλις το Allforall.gr λάβει την παραγγελία του και ελέγξει τα στοιχεία του. Όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας και εξουσιοδότησης από τον φορέα που εξέδωσε την κάρτα.

Αν ο φορέας που εξέδωσε την κάρτα του χρήστη αρνηθεί να δώσει στο Allforall.gr εξουσιοδότηση για την πληρωμή, δεν μπορεί να θεωρηθεί το τελευταίο υπεύθυνο για τυχόν καθυστέρηση ή μη παράδοση της παραγγελίας.

2) Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση

Ο χρήστης μπορεί να καταθέσει το ποσό της παραγγελίας του σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας:

ALPHA BANK

IBAN: GR88 8888 8888 8888 8888 8888 888

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR88 8888 8888 8888 8888 8888 888

Στους παραπάνω λογαριασμούς το όνομα του δικαιούχου είναι: allforall

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όταν ο πελάτης επιλέγει την πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης, η αποστολή της παραγγελίας ολοκληρώνεται εφόσον έχει επιβεβαιωθεί η κατάθεση του πελάτη από το τμήμα λογιστηρίου.

3) Πληρωμή με Αντικαταβολή

Με το σύστημα της αντικαταβολής, σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης με μετρητά κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η παράδοση πραγματοποιείται με την εταιρία courier που συνεργάζεται το allforall.gr

.